Utuliinin tulevaisuus – suunnitelmat ja haaveet

Muistikirjoja ja vihkoja

Tänään ajattelin kirjoittaa suunnitelmistani Utuliinin tulevaisuudelle, jotta tiedät mitä kaikkea on tulossa ja milloin. Aloitetaanpa tästä vuodesta. Olen juuri lähettänyt melkein parille kymmenelle painotalolle tarjouspyyntöjä koskien vihkoja, muistikirjoja ja tarra-arkkeja. Nämä olisivat siis seuraavat lisäykset valikoimiin.

Kirjojen ja vihkojen kansiin tulee suosituimmat kuvat nykyisistä tuotteista, sekä ihania keväisiä uutuuksia. Muistikirjat tulee koossa A5, niihin tulee noin 128 puhtaan valkoista sivua ja lukunauha. Vihkot tulisi sekä A5 että A6 koossa ja niissä olisi noin 48 puhtaan valkoista sivua (A6:ssa ehkä vähemmän). Käytätkö sinä enemmän vihkoja vai kovakantisia muistikirjoja? Pidätkö enemmän valmiiksi viivoitetuista vai tyhjistä sivuista?

Tarroja

Tarroista minulla ei ole mitään kokemusta ja sainkin jo muutaman vastausviestin painotaloilta, joista en ymmärtänyt kaikkia sanoja. Käsitin että muotoon leikatut tarrat voivat tulla kalliiksi valmistaa. Mietin siis vielä vaihdanko ne esimerkiksi ympyrän muotoisiin. Mutta olisi niin ihanaa myydä värikkäitä kukka- ja eläintarroja! Niillä voisi sitten koristella muistikirjoja, kalentereita ja vaikka ystäville lähetettyjä kortteja.

Kalenterihommia

Minulta on myös toivottu viikkopäivyriä, jossa olisi irralliset sivut, jotka saisi jääkaapin oveen. Tämän lisäksi mietin muutaman erityiseen tarkoitukseen tarkoitetun kirjoituslehtiön valmistusta.

Ensi vuodelle aion tehdä yhden värikkäimmistä ja kauneimmista kalentereista, mitä suomalaiset ovat nähneet! Tällä hetkellä olen ajatellut suunnitella sekä tavallisen mallisen seinäkalenterin että perhekalenterin. Otan ilolla vastaan myös muunlaiset toiveet kalentereihin liittyen. Ja siis tietenkin mihin tahansa muihin paperituotteisiin liittyen!

Jotain aivan muuta

Tästä itseasiassa päästäänkin seuraavaan asiaan. Nimittäin Utuliinin ei ole tarkoitus olla vain paperituotekauppa! Olen jo jonkin aikaa makustellut vanerikorvakorujen valmistusta Utuliinin ihanista kukkakuvista. Hyvä ystäväni ehdotti tätä jo pidemmän aikaa sitten ja siitä lähtien se on kummitellut mielessäni. En vielä tiedä olisiko näitä tulossa tänä vuonna vai myöhemmin, koska korumaailma on minulle aika tuntematon paikka ja siinäkin on paljon opittavaa.

Laajennusta kortteihin

Jo edellä mainittujen uutuuksien lisäksi aion pysyä juhlapyhien vauhdissa mukana ja tarjota Utuliinin kortteja mm. äitienpäivänä, valmistujaisissa, jouluna ja ystävänpäivänä. Haluan tehdä värikkäitä kortteja toivottamaan uusia ihania vauveloita tervetulleeksi tähän maailmaan sekä kutsuja tärkeimpiin juhliin. Juuri tätä kirjoittaessa tuli mieleen, että voisinhan tehdä myös häämalliston kutsuista onnittelu- ja kiitoskortteihin.

Haaveista kirkkain

Olen haaveillut jo teini-ikäisestä asti että saisin suunnitella omia kankaitani. Kun olin perustamassa Utuliinia, minulla oli selkeä visio: ensin paperituotteet, sitten kankaat. Tällä hetkellä olen kiintynyt siihen ajatukseen, että myisin itse Utuliinin tulevat kankaat.

Tiedostan kuitenkin miten iso työ siinä on ja kuinka paljon enemmän varastointitilaa tarvitsisin. Nykyinen rintamamiestalomme yläkerta kävisi nopeasti pieneksi. Tätäkin täytyy siis suunnitella kunnolla! Olen myös avoin sille että joku muu valmistaisi ja myisi suunnittelemistani kuoseista tehdyt kankaat. Ehkä.

Muita juttuja

Odotan niin kovasti että korona menee pois ja pääsemme palaamaan totuttuun elämään. Utuliinin kohdalla se tarkoittaisi ensimmäisiä myyntitapahtumia: toreja, myyjäisiä ja messuja. Odotan niitä niin innolla! Siitä tulee hauskaa! Pääsen suunnittelemaan esillepanoa, mitä tuotteita otetaan mukaan ja kuinka paljon. Uusia pieniä seikkailuja.