Utuliinin tarina

Utuliini ankku 37

Mistä kaikki alkoi

Utuliinin perusti syksyllä 2020 Ankku Höytö eli minä – moikka! Kiva kun tulit lukemaan tarinaani.

Olin ollut lähes kaksi vuotta kotona hoitamassa esikoistani kun päätin irtisanoutua työstäni ja lähteä rakentamaan omaa tulevaisuutta.  Ajatus Utuliinista veti minua puoleensa. Heittäydyin siis opiskelemaan kaikkea yrittäjyydestä. Verkkokauppani aukesi maaliskuussa 2021 ja olen siitä niin onnellinen!

Koulutukseltani olen kuvataiteilija ja valokuvaaja. Ehdinkin tehdä hääkuvausta 6 vuotta opiskelujen ohessa.

Hempeän heleät ja voimakkaat värit ovat tunnusomaisia Utuliinin visuaaliselle maailmalle. Utuliinin kaupasta löydät julisteita ja kortteja sekä tulevaisuudessa paljon muuta!

Utuliini ankku 4

Vihreät arvot tärkeitä

Kukat, kasvit, eläimet, metsät sekä järvet ja meret. Äärettömän kaunis luontomme on minulle rakas ja inspiraation ehtymätön lähde. Useimpien Utuliinin kuvien aiheet löytyvät kun kävelet ovestasi ulos ja katsot ympärillesi. Kasvit ja eläimet ovat tunnistettavissa, vaikkakin usein hullunkurisissa väreissä.

Toimintaani ohjaavat ekologiset arvot ja oikeudenmukaisuus. Kaikilla verkkokaupastani löytyvillä paperituotteilla on ympäristösertifikaatit ja ne painetaan Suomessa.

Pyrin välttämään muovin käyttöä niin pitkälle kuin mahdollista. Esimerkiksi pakkauksen ympäristöystävällisyys menee sen kauneuden edelle. Joskus uusiokäytän myös saamaani pakkausmuovia, jotta se ei olisi kertakäyttöistä.

AnkkuHöytöUtuliiniTarina1

Tulevaisuus

Aion ensimmäisenä laajentaa paperituotteiden valikoimaa. Toukokuun alussa julkaistiin ensimmäiset tarra-arkit! Tänä vuonna kauppaan lisätään myös muistivihkot sekä kalenterit ensi vuodelle. Tällä hetkellä suunnittelen myös vanerikorviksia kesälle!

Laita toki rohkeasti viestiä, jos toivoisit jotain tiettyä tuotetta Utuliinilta. Suunnittelen mieluusti uusia juttuja aitoon tarpeeseen.

Näiden tulevien uutuuksien sekä nykyisten korttien ja julisteiden lisäksi Utuliinin tulevaisuudessa siintää kirkkaana omien kankaiden myynti. Se on unelma, jota kohti mennään rennon päättäväisesti ja rakkaudella.