Sunnuntai 3.3. ja Utuliini täyttää 3 vuotta!

Aivan ihanaa voida sanoa että rakas verkkokauppani on nyt jo 3 -vuotias. 💛

Enpä todellakaan olisi silloin vuonna 2021 voinut kuvitella, mitä kaikkea kolmen lyhyen vuoden aikana ehtiikään tapahtua. Takana on satoja ihania Utuliini -tuotteita, kymmeniä tapahtumia ympäri Suomea, monen monta uutta tuttavuutta somen kautta sekä valtava määrä niin todella ihania ja tärkeitä asiakkaita.

Haluan kiittää juuri sinua, joka nyt luet tätä tekstiä: Kiitos, että olet siellä. Et ehkä tiedä sitä, mutta olet muuttanut elämäni. Kuulostaa valtavan isolta jutulta, mutta niinhän se asia juuri on. Jos et olisi tehnyt tilausta verkkokaupastani, tykännyt ja kommentoinut some-postauksiani, lähettänyt minulle viestiä tai tullut moikkaamaan tapahtumissa, Utuliinia ei olisi olemassa.

Ja minulle on niin äärimmäisen tärkeää että se on olemassa. Utuliini ei ole vain kiva työpaikka. Se on kokonaisvaltaisesti osa elämääni ja jokaista päivääni, kuten rakas perheenjäsen. Utuliini mahdollistaa minulle juuri sellaisen elämän, jonka tiesin tahtovani jo 10 vuotta sitten, mutta jota en olisi silloin osannut sanoittaa tai kuvailla.

Mutta nyt kun saan elää sitä elämää joka päivä (jo monen vuoden ajan), tiedän että tämä on juuri sitä mitä haluan elämässäni tehdä. Luoda kauniita asioita, opiskella jatkuvasti uusia asioita ja kehittää itseäni monipuolisemmaksi yrittäjäksi eli tekijäksi.

Nämä kolme vuotta eivät ole olleet se helpoin hetki perustaa uutta yritystä ja olenkin monesti miettinyt millaista tämä olisi ollut “niinä vanhoina hyvinä aikoina” ennen koronaa. Uskon kuitenkin, että näin tämän oli tarkoitus mennä. Haastavina aikoina olen saanut oppia enemmän ja nopeammin kuin silloin, jos asiat olisivat menneet helpommin.

Kaiken kaikkiaan olen äärimmäisen kiitollinen tästä matkasta! Vuosi 2024 tulee olemaan hyvin erilainen aikaisempiin verrattuna, koska meille on pian tulossa vauva 🥰💛 Kuinka ihanaa! Suloinen vauvakupla kutsuu siis joksikin aikaa. Utuliini pysyy kuitenkin aktiivisena kuten tähänkin asti ja tilauksia lähetellään apukäsien kautta pari kertaa viikossa.

Kiitos vielä kerran sinulle! Toivottavasti olet nauttinut synttäriviikon juhlahumusta ja kenties löytänyt jotain ihanaa itsellesi 😍 Minut tämä viikko ainakin yllätti aivan täysin. En olisi ikinä osannut kuvitella näin suurta tilausmäärää! Huomenna maanantaina alkaa tilausten läpikäynti, mutta koska niitä on yli 400 (!!!), siinä saattaa hieman kestää. Kiitänkin suuresti kärsivällisyydestäsi! 💛

Rakkaudella,

Ankku