Suunnitelmissa alkoholimustemaalauskurssi

Kiinnostaisiko sua osallistua alkoholimaalauskurssille? Haluaisitko oppia kaiken sen, mitä olen itse tähän mennessä oppinut ja välttää hutiostokset papereiden ja muiden tarvikkeiden suhteen? Haluatko kokeilla mustemaalausta rauhassa ennen kuin päätät ostatko omat tarvikkeet? Jos vastasit kyllä, niin mulla on sulle ilouutisia!

Olen nimittäin alkanut suunnitella kurssia alkoholimusteilla maalaamisesta ja se sopii täydellisesti sille tyypille, joka ei oo niitä vielä kokeillut ja haluaa tietää lisää. Eli ehkä just sulle!

Mulla kesti tosi kauan selvittää mitä kaikkea alkoholimusteiden kanssa tulee ottaa huomioon. Tein monia virheostoksia papereiden suhteen ja turhauduin kun ne eivät antaneet sitä lopputulosta mitä olin Youtube-videoilla nähnyt. Suomen kielellä oli lähes mahdotonta löytää mitään tietoa, saati sitten kattavaa ”näin pääset alkuun ja nämä asiat tarvitset”-infopläjäystä.

Alkoholimusteet keräävät koko ajan uutta innostunutta porukkaa mukaansa ja tiedän että kaikilla pyörii alussa päässä ne samat kysymykset. Mistä musteita kannattaa ostaa? Onko merkillä väliä? Mitä eroa on valmiilla blenderillä ja isopropanolilla? Mitä se isopropanoli edes on ja mihin sitä tarvitaan? Minkälaista puhallinta kannattaa käyttää? Entäs paperi? Mikä on edullisinta ja mistä sitä saa? Mikä on parasta ja mistä sitä saa? Kumpaa puolta valokuvapaperista kannattaa käyttää? Mille muille pinnoille voi maalata? Onko musteet oikeasti vaarallisia? Ai haalistuuko ne? Miten ne voi suojata haalistumiselta? Miten suojaan itseni?

Ja lista jatkuu… Ajattelin siis että kokoaisin kaikki mahdolliset kysymykset kasaan ja vastaisin niihin kurssillani! Lisäksi antaisin harjoitustehtäviä erilaisiin tapoihin rakentaa kuvaa musteiden avulla ja tietenkin vastaisin niihin erityistarkkoihin kysymyksiin mitä sulle tulee lisäksi mieleen. Kuulostaako hyvältä? Mahtavaa!

Utuliini blogi alkoholimuste9
PinkDream1

Olen vasta hetken pallotellut ajatusta kurssin järjestämisestä ja en vielä tiedä yhtään milloin saan sen valmiiksi. Tavoitteena olisi kuitenkin julkaista se tänä vuonna.

Olen ajatellut toteuttaa kurssin ensin verkossa, ja myöhemmin (kun korona meidät jättää) myös livenä. Tässä haasteena on löytää paikka, jossa olisi riittävä ilmanvaihto. Mutta näitä minä nyt pähkäilen!

Halusin kertoa suunnitelmistani jo hyvissä ajoin, koska musta ois mahtavaa jos tulisit esittämään mulle kysymyksiä kurssin sisällöstä vaikka Instagramin tai Facebookin puolella. Myös sähköpostia saa laittaa jos et harrasta sosiaalisia medioita. Mitä enemmän saan kysymyksiä ja toiveita, sitä parempi kurssista tulee!

Womboonihana 17
Utuliini blogi alkoholimuste6