Kevään kiire muuttui kesän kautta syksyn kiireeksi

Olin kirjoittamassa jo loppukeväästä tänne blogin puolelle kaikesta keväällä tapahtuneesta ja tuolla se kirjoituksen aloitus on vieläkin luonnoksissa! Tuntuu että verkkokaupan avaamisen jälkeen en ole oikeastaan ehtinyt pysähtyä ollenkaan. Olen kehittänyt jatkuvasti uusia tuotteita ja yrittänyt kasvattaa yhden naisen yritystäni niin että pärjäisin sitten kun starttirahan viimeinen kausi loppuu.

Keväällä julkaisin ensimmäiset tarra-arkkini ja pian sen jälkeen vihkot. Olin ajatellut saada korvikset kauppaan alkukesästä, jolloin pystyisin loppukesästä pitämään jopa kesälomaa. Noh, aikatauluthan ei ihan menneet niinkuin olin ajatellut ja toinen lomaviikoista meni korvakoruja kasaillessa. Ei siinä, ihan rentoa puuhaahan se on!

Nyt syksyn koittaessa olin ottanut työn alle isomman homman kuin koskaan ennen! Nimittäin kaksi seinäkalenteria ensi vuodelle ja 12 uutta kuvaa niin nopeasti kuin suinkin voisin tehdä. Olin toivonut saavani kalenterin valmiiksi jo kesällä, mutta korvikset veivätkin paljon enemmän aikaa kuin olisin osannut aavistaa. Koska tämä on ensimmäinen vuoteni paperitavara-alan yrittäjänä, opettelen vielä vuosiaikatauluja. Käytännössä kaikki pitää olla valmiina noin puoli vuotta ennen sesongin alkua, jotta ehtisi myydä tuotteita myös jälleenmyyjille.

Olen juuri saanut kalenterit valmiiksi ja siirryn suoraan joulukorttien tekoon. Muita syksyn suunnitelmia on muun muassa uusien korvisten ja tarra-arkkien teko sekä ehkä jotain erityistä jouluksi.