Pitkäaikainen haave: oma seinäkalenteri!

Oon jo vuosikausia haaveillut oman seinäkalenterin suunnittelusta – ja nyt kun yritykseni mahdollistaa kaikenlaisen luovan tekemisen niin halusin ehdottomasti tehdä heti ekana vuonna myös seinäkalenterin. En missään vaiheessa suunnitellut kalenteria kovin tarkkaan, vaan annoin itselleni vapaat kädet edetä kunkin kuvan kohdalla hyvältä tuntuvaan suuntaan. Tiesin että halusin tehdä ruudukon eri tavalla kuin aivan perinteisissä kalentereissä. Myös kuvien tulisi olla isoja, koska sitä vartenhan juuri minun kalenterini on olemassa.

Tässä alla on muutama vaihekuva kalenterin kukista. Siitä se lähtee rakentumaan!

7. Heinäkuu piirrokset
Utuliini Toukokuun kirsikankukat

Kalenteri on nyt ennakkomyynnissä, jotta osaisin hahmottaa paremmin minkä verran minun kannattaa sitä tilata painotalolta. Kalenteri onkin siitä hankala tuote että sitä ei voi myydä kuin sen tietyn lyhyen ajan, jonka jälkeen se on oikeastaan käyttökelvoton (paitsi ehkä askartelumateriaalina). Olisi todella kurjaa tilata kalenteria vahingossa satoja kappaleita ylimääräistä! Onneksi tänä vuonna minulla on tiedossa jo monta myyntitapahtumaa, jonne pääsen esittelemään tuotteitani. Näytän vielä muutaman kuvan kalenterista alla. Mitä tykkäät?

Halusin tehdä myös perhekalenterin, mutta en ollut varma ehtisinkö. Viime hetkellä päätin toteuttaa myös sen ja hienohan siitä tuli! Siinä on siis samat kuvitukset kuin isommassakin kalenterissa. Molemmat kalenterit painetaan Helsingissä. Kävin juuri katsomassa koevedoksia ja ai että kun niistä tulee hienot!