Utuliinin tapahtumakalenteri 2024

Tänä vuonna Utuliini on mukana muutamassa valikoidussa tapahtumassa eri puolilla Suomea. Messut ja tapahtumat on odotettuja tilaisuuksia päästä kohtaamaan paitsi yrittäjäkollegoita myös teitä Utuliinin ihania asiakkaita. Nykyään on ihana, kun kauempaa jo bongaa tuttuja kasvoja tai uusia tuttavuuksia, joilla on Utuliinin korvikset tai Utuliinin kankaista ommeltuja vaatteita päällä. 💗

Tänä vuonna Utuliinin tapahtumakalenteri näyttää tältä:

Kesäkuu

Ommel-festivaali pe-su 14.-16.6.
Ompelijoiden omat festarit, Ommel-festivaalit järjestetään tällä kertaa uudessa paikassa, Kipinä-talossa Hyvinkäällä. Täällä mulla on mukana luonnollisestikin paljon kankaita ommeltavaksi! Myös muuta pientä, kuten korvakoruja, lähtee matkaan. Taidanpa ottaa mukaan myös pienen valikoiman tarjottimia ja leikkuulautoja, suosikkiaan saa toivoa! Jos ompelu on sun juttu, ehkä nähdään täällä!

Syyskuu

Habitare ke-su 11.-15.9.
Habitareen pääsen tänä vuonna osallistumaan ensimmäistä kertaa ja olenkin täysillä mukana koko pidennetyn viikonlopun keskiviikosta sunnuntaihin. Tapahtuma alkaa siis jo keskiviikkona 11.9., tervetuloa moikkaamaan jo silloin tai sitten viikonloppuna! Mukaan pakkaan monipuolisesti Utuliinin tuotteita, painotus luonnollisestikin sisustuksen puolella. Ainakin leikkuulautoja, keittiöliinoja ja tarjottimia siis löytyy Habitaresta.

Tämän hetkisenä ajatuksena on esitellä Habitaressa ensi kertaa myös alkuperäisiä, uniikkeja maalauksiani. Kuinka jännittävää!

Habitaren teema on tänä vuonna “Kerroksia”. Se kertoo siitä, miten muotoilu kulkee sykleissä, trendit tulevat aina uudelleen ja miten vanha sekä uusi myös toisaalta ovat usein olemassa yhtä aikaa. Teema näkyy myös Utuliinin herkullisen värikkäässä valikoimassa: vanhat kuosit ilmestyvät aika-ajoin uusiin tuotteisiin tai uusissa muodoissa – toisaalta toisinaan tutut ja tykätyt tuotteet puetaan uuteen, Utuliinimaiseen kuosiin.

Marraskuu

Suomen Kädentaidot -messut, Tampere pe-su 15.-17.11.
Vuoden viimeinen tapahtuma, jossa voidaan moikkailla, on tänäkin vuonna Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävä Suomen Kädentaidot -messut. Täälläkin olen koko viikonlopun Utuliinin ihanien tuotteiden kanssa. Mukana on niin kankaita kuin postikortteja, korviksia kuin sisustustuotteitakin. Nämä loppuvuoden messut ovat myös loistava tilaisuus tulla hankkimaan värikkäitä lahjoja pukinkonttiin.

Tässä siis Utuliinin tapahtumakalenteri vuodelle 2024 — hieman lyhyempi listaus kuin edellisinä vuosina. Olen valinnut tarkkaan ne tapahtumat, joihin panostan: voin valmistautua rauhassa, keskittyä hoitamaan nämä tapahtumat erityisen hyvin ja tarjota sulle parhaan mahdollisen tapahtumakokemuksen! Lisäksi tämä mahdollistaa sen, että voin panostaa enemmän aikaa myös kaikkiin ihaniin uutuuksiin, joita Utuliinin valikoimaan on tulossa. Verkkokaupassa tulee käymään tapahtumiakin kovempi kuhina!

Toivottavasti pääsen näkemään mahdollisimman paljon teitä tämänkin vuoden aikana näissä tapahtumissa. Kohtaamiset teidän ihanien kanssa on se syy, jonka vuoksi tapahtumiin lähtee aina ilomielin! Nähdään! 🌸💗