Utuliinin tapahtumakalenteri 2023

Utuliini tapahtumakalenteri 2023

Utuliini on tänäkin vuonna mukana monissa tapahtumissa ympäri Suomea. Erilaiset messut ja tapahtumat on mulle ihania paikkoja päästä tapaamaan Utuliinin asiakkaita sekä yrittäjätuttuja. Kaikista huipuinta on tunnistaa asiakkaita! Että hei, säähän olit täällä myös viime kerralla. 💗

Tänä vuonna Utuliinin tapahtumakalenteri näyttää tältä:

Maaliskuu

Muji Community Market, Helsinki pe-la 10.-11.3.
Muji Community Market järjestetään Kampin Mujin myymälässä. Tällä kerta teemana on Kestävä kevätkoti. Tervetuloa perjantaina 10.3. tai lauantaina 11.3. moikkaamaan Utuliinia. Community Market on avoinna molempina päivinä klo 10-18. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy!

Huhtikuu

Jyväskylän Kädentaitomessut la-su 15.-16.4.
Voit tulla hypistelemään Utuliinin ihanuuksia ja moikkaamaan Jyväskylän Kädentaitomessuille Jyväskylän Paviljonkiin. Tänne otan mukaan monipuolisen valikoiman koruja, kankaita ja paperituotteita. Messut ovat avoinna lauantaina 15.4. klo 10-17 ja sunnuntaina 16.4. klo 10-16, nähdään siellä!

Tampereen Designtori su 23.4.

Utuliini on päässyt myös mukaan Tampereelle Tullikamarin Pakkahuoneella järjestettävään Designtoriin. Samalla kun luonto heräilee kohti kesää, designtorin teemana on esitellä kotimaista muotoilua, sisustustuotteita ja asusteita. Tervetuloa siis fiilistelemään Utuliinin tuotteita ja moikkaamaan sunnuntaina 23.4. klo 11-17. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy!

Toukokuu

Jyväskylän Designtori la-su 20.-21.5.
Utuliini viettää toukokuista viikonloppua Jyväskylän Designtorilla Ilokivessä. Mukana on monipuolinen valikoima paperituotteita, koruja sekä muutamia pellavakankaita. Tapahtuma on avoinna lauantaina 20.5. klo 11-16 ja sunnuntaina 21.5. klo 11-16. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy!

Kesäkuu

Ommel-festivaali, Espoo pe-su 9.-11.6.
Ompelijoiden omat festarit, Ommel-festivaalit järjestetään Espoon Opinmäki-koulutuskeskuksessa 9.-11.6. ja Utuliini on mukana koko viikonlopun. Täällä mulla on mukana luonnollisestikin paljon kankaita ommeltavaksi! Perjantaina 9.6. tapahtuma on avoinna klo 12-20, lauantaina 10.6. klo 10-18 ja sunnuntaina 11.6. klo 10-16. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy!

Lokakuu

Oulun Kädentaitomessut la-su 14.-15.10.
Pääset myös moikkaamaan Utuliinia ja hypistelemään ihanuuksia Oulun Kädentaitomessuille Ouluhalliin. Tännekin otan mukaan monipuolisen valikoiman koruja, kankaita ja paperituotteita. Messut ovat avoinna sekä lauantaina 14.10. että sunnuntaina 15.10. klo 10-17, nähdään siellä!

I love me – messut, Helsinki pe-su 20.-22.10.
Utuliini viettää koko viikonlopun Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillää I love me -messuilla. Tänne aion ottaa mukaan erityisesti paljon korvakoruja ja paperituotteita. Messut ovat avoinna perjantaina 20.10. klo 10-19 ja lauantaina 21.10. sekä sunnuntaina 22.10. klo 10-18, tervetuloa moikkaamaan!

Marraskuu

Suomen Kädentaidot -messut, Tampere pe-su 17.-19.11.
Vuoden viimeinen tapahtuma, jossa voidaan moikkailla, on Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävä Suomen Kädentaidot -messut. Täälläkin olen koko viikonlopun Utuliinin ihanien tuotteiden kanssa. Tapahtuman teemana on tänä vuonna yhteisöllisyys – siksi olisikin erityisen ihana tavata teitä Utuliinin ystäviä täällä.

Utuliini messuilla, Utuliini tapahtuma, Utuliini tapahtumat 2023, Utuliini tapahtumakalenteri 2023

Tässä siis Utuliinin tapahtumakalenteri vuodelle 2023. Voi olla, että innostun vielä mukaan muihinkin tapahtumiin vuoden aikana – yhteen tapahtumaan näiden lisäksi olen myös ilmoittautunut, mutta siihen pääsystä ei ole vielä varmuutta. Kannattaa pysyä kuulolla. Toivottavasti pääsen näkemään mahdollisimman paljon teitä vuoden aikana erilaisissa tapahtumissa!

Tarkoitus on kuitenkin tänä vuonna valita tarkkaan tietyt tapahtumat, joihin Utuliini osallistuu, jotta voin keskittyä hoitamaan nämä tapahtumat erityisen hyvin ja tarjota sulle parhaan mahdollisen tapahtumakokemuksen! Lisäksi tämä mahdollistaa sen, että voin panostaa enemmän aikaa myös kaikkiin ihaniin uutuuksiin, joita Utuliinin valikoimaan on tulossa. Nähdään siis näissä tapahtumissa tänä vuonna! 🌸💗