Utuliinin ateljee ja kotitoimisto

Tervetuloa meille!

Utuliinin ateljee syntyi kaksi vuotta sitten, kun ostimme puolisoni kanssa 1950-luvulla rakennetun rintamamiestalon. Remontoimme ensi töiksemme talon yläkerran suurentamalla makuuhuoneita. Tiesin jo silloin että tarvitsen oman ateljeen kaikkea taiteellista työskentelyä varten, mutta en arvannut että operoisin tulevaa verkkokauppaani täältä!

Purimme tästä huoneesta yhden seinän, jotta saimme siinä olleen oven vaatehuoneeseen pois. Purin myös kuvassa näkyvän valkoisen hyllyn paikalla olleen seinän, jotta hyllypuut saatiin paikoilleen. Alkoviin on tarkoitus rakentaa vielä myöhemmin keväällä syvät hyllyt. Sitten pystyn laajentamaan Utuliinin tuotevalikoimaa ja saamaan uutuuksille tilaa.

Utuliini blogi ateljee työhuone kotitoimisto 10

Ateljeeni on oma maailmani. Sain sisustuksessa täysin vapaat kädet toteuttaa kaikki värikkäät unelmani. Mintun värinen katto? Todellakin! Vaaleanpunaiset seinät? Yes please! Hulluin ja iloisin tapetti mitä vaan löytyy? Ehdottomasti!

Täällä minulla on kaikki tarvittava Utuliinin toiminnan ja verkkokaupan pyörittämiseen. Puhumattakaan värien tuomasta energiasta ja hyvästä tuulesta.

Iso pöytäni on rakennettu yli jääneistä lattialaudoista. Vasemmassa päässä on toimistoni, kuvankäsittelypisteeni ja asiakaspalveluasemani, kun taas oikeasta päästä löytyy ompelunurkkaukseni.

Väliin jäävä tila on oikea monitoimialue. Siellä piirrän, maalaan, levittelen tavaroita ja kankaita, pakkaan tilauksia ja selvitän milloin minkäkin laatikon sisuksia.

Toiminnallisuus

Tällä hetkellä pakkausmateriaalit, julisteet sekä kortit säilytetään isossa varastohyllyssä. Siitä tuli yllättävän kivan näköinen! Täytyy tosin myöntää etten ihan tajunnut kuinka paljon tilaa isot julisteet vievät. En myöskään tullut ajatelleeksi että en voi säilyttää kovin paksua pinoa julisteita päällekkäin, koska sitten kasasta tulee jo todella painava ja on hankalaa saada alimpana olevia vedettyä pois.

Onneksi löysin nuo lomakelaatikot A4-julisteille ja korteille. Vielä pitää ratkaista isompien julisteiden säilytys. Todennäköisesti rakennamme itse niille soveltuvan hyllyn.

Utuliini blogi ateljee työhuone kotitoimisto 18
Utuliini blogi ateljee työhuone kotitoimisto 7

Kaikelle oma paikkansa

Minulla on välillä vaikeuksia pitää siisteyttä yllä, mutta olen huomannut että tähän ehdottomasti paras tapa on määrittää jokaiselle tavaralle oma paikkansa.

Kynät, paperit, maalit, piirtopöytä ja teipit. Kaikki kuuluvat tiettyyn paikkaan ja sinne ne myös palautetaan kun niitä ei enää käytetä. Ainakin siihen pyrin, heh. Ja tottakai voin tunnustaa että siivosin juuri ennen näiden kuvien ottamista!

Utuliini blogi ateljee työhuone kotitoimisto 13
Utuliini blogi ateljee työhuone kotitoimisto 1