Synttäriviikko 2024

Tältä sivulta löydät synttäriviikon ohjelman. Kerro toiveesi ja osallistu arvontaan täällä!

Utuliini synttäriviikko

Synttäriviikko pähkinänkuoressa

Tervetuloa viettämään Utuliinin verkkokaupan 3v. synttäreitä!
Mitä kaikkea tällä viikolla oikein tapahtuu ja miten homma toimii? Tässä lyhyet ja ytimekkäät vastaukset:

 

  • Synttäriviikkoa vietetään maanantaista 26.2. sunnuntaihin 3.3.
  • Uusia tuotteita julkaistaan maanantaina, keskiviikkona, perjantaina sekä sunnuntaina.
  • Synttäritarjouksia tulee tiistaina, torstaina sekä lauantaina.
  • Kaikki tapahtumat päivitetään tälle sivulle, joten kurkkaa tänne päivittäin!
  • Ota myös Utuliinin Instagram -tili seurantaan niin pysyt varmasti ajan tasalla.
  • Synttäriviikon aikana tehdyt tilaukset käsitellään ensi viikolla: näin voit tehdä useamman tilauksen viikon aikana ja hyödyntää kaikki tarjoukset sekä varmistaa että saat julkaisuista omat suosikkituotteesi.
  • Tehdessäsi useamman tilauksen voit valita kassalla toimitustavaksi “Yhdistetään aiempaan tilaukseen”, niin vältyt useammilta postikuluilta 😊
Utuliini hiusdonitsi

Maanantai 26.2.

Erittäin spesiaali synttärituote: Utuliinin ensimmäiset hiusdonitsit. Klikkaa tästä kauppaan!

 

Hiusdonitsit eli scrunchiet on ommeltu Utuliinin omista kauniin värikkäistä kankaista. Suurin osa on luomulaatuista ja GOTS-sertifioitua trikoota, mutta onpa joukossa myös muutama pellavasta ja joustamattomasta puuvillasta tehty kaunis hiusasustekin.

Donitsit on ommeltu Savonlinnassa hävikin minimoivalla tavalla, ja tästä syystä niiden koko saattaa vaihdella hitusen. Myös kuosista esillä oleva kohta vaihtelee donitsin mukaan.

Mikä sitten tekee näistä hiusdonitseista erittäin spesiaaleja? No se, että niitä on valmistettu hyvin pieni ja rajattu erä. Donitseihin on käytetty kangaspaloja omasta varastostani ja joidenkin kuosien kohdalla kyseessä ovat aivan viimeiset palat! Saat siis erittäin uniikkeja Utuliini-ihanuuksia itsellesi näiden hiusdonitsien muodossa 😊

Utuliini puuvillasatiini metsä 3

Tiistai 27.2.

Päivän tarjous: Useita upeita kankaita -30 %

 

Ompelijoille herkkua: Tarjoukset -sivulta eli täältä löydät 12 upeaa kuosia ennennäkemättömässä tarjouksessa! Tarjous on voimassa sunnuntaihin 3.3. saakka 🤩

Synttäriviikolla joka toinen päivä julkaistaan uusia ihania tuotteita ja joka toinen päivä yksi upea synttäritarjous! Tarjoukset sekä tuotejulkaisut päivitetään tänne sivulle, joten täällä kannattaakin käydä joka päivä kurkkimassa mitä uutta ihanaa on tullut.

Myös Utuliinin Instagram -sivu kannattaa ottaa seurantaan, niin pysyt varmasti ajan tasalla synttäriviikon hulinoista!

Utuliini synttäriviikko leikkuulaudat

Keskiviikko 28.2.

Päivän tuotejulkaisu klo 11: Tarjottimet, leikkuulaudat sekä tiskirätit tuovat kevättä keittiöön!

 

Keittiösi saa nyt ihanaa kukkaloistoa 😍 Uusia upeita leikkuulautoja, ihanan isoja tarjottimia sekä suloisen söpöjä tiskirättejä tulvahtaa pian Utuliinin verkkokauppa täyteen!

Nämä Suomessa valmistetut keittiöön ja herkullisten ruokien esillepanoon tarkoitetut tuotteet ovat samalla sekä käytännöllisiä että upeita katsella. Pitkän ja lumisen talven jälkeen kesäinen kukkaloisto tekee niin hyvää!

Erityisesti tarjottimia ja leikkuulautoja on tällä kertaa varsin pieni erä saatavilla, joten jos ja kun isket silmäsi tiettyyn malliin, niin suosittelen olemaan nopea!

Kun tilaat tarjottimen, keittiöpyyhkeen tai leikkuulaudan, saat tiskirätin kaupan päälle käyttämällä koodia “kevätkeittiö” 🤩 Muista laittaa myös valitsemasi tiskirätti ostoskoriin!

Utuliini tiskirätti synttäriviikko

Torstai 29.2.

Päivän tarjous: Mieletön karkauspäivän Flash sale!

 

Jotain hauskaa ja aivan ennennäkemätöntä tapahtuu huomenna torstaina! Nimittäin verkkokaupassa järjestetään Flash sale, joka kestää koko päivän! Tämä tarkoittaa sitä että joka tasatunti verkkokauppaan ilmestyy uusi “salama”, eli siis erityisen hyvä tarjous tietystä tuotteesta tai useammastakin. Miten mahtava tapa tehdä löytöjä! 🤩

Salamat tulevat verkkokauppaan Synttäriviikko -otsikon alle ja ne siis vaihtuvat joka tasatunti klo 10-22 välillä. Verkkokauppaa kannattaa siis pitää silmällä koko päivän! Salamat kerrotaan myös Utuliinin Instagramin stooreissa, joten sitäkin seuraamalla pysyt kartalla uusista tarjouksista 😊

Ja hei! Jos jokin tietty tuote kutkuttaisi sinua, niin salamia voi aina toivoa 😉 Laita vain minulle viestiä Instagramissa, Facebookissa tai sähköpostilla jos et ole somessa. Uutuustuotteita salamoihin ei kuitenkaan tule 😊

Utuliini synttäriviikko korvikset

Perjantai 1.3.

Päivän julkaisu klo 11: Upeat ja odotetut korvikset! Ja samalla huikee tarjous viikonlopulle: Kaikki korvikset OTA 3 MAKSA 2! Edullisimman korviksen hinta poistuu automaattisesti kassalla 😊

 

Kukkia, perhosia, kasveja ja kasviksia – tämä korvisjulkaisu on täynnä kauneutta, värejä, mystiikkaa ja hieman hassutteluakin. Vai mitä sanot raitajuuresta roikkuvista paprikoista ja parsakaaleista? 😄

Kuten monesti aikaisemminkin, minulla oli tavoitteena tehdä vain 5 uutta mallia tähän julkaisuun. Toisin kuin aikaisemmilla kerroilla, nyt lähes onnistuin! Uusia korviksia tuli vain 7, hah. Joskus ennen tämä luku on saattanut olla 24… 🤭

En malta odottaa, että näen mitkä näistä nousee Utuliinin asiakkaiden ( eli juuri sinun! ) suosikiksi.

Korvikset on valmistettu korkealaatuisesta suomalaisesta koivuvanerista sekä ruostumattomasta ja allergiaystävällisestä kirurginteräksestä. Kuva painetaan vanerille ja palat laserleikataan Helsingissä, josta ne matkaavat Tampereelle kasattavaksi. Valmiit korut ovat usean kotimaisen tekijän ammattitaidon tulosta ja olen niistä niin kovin ylpeä.

Utuliini synttäriviikko korvikset 2

Lauantai 2.3.

Päivän tarjous: Useita Ylläripusseja löytyy nyt Tarjoukset -kansiosta 😊 Lisäksi ratkaistavana oli sanaristikko, josta paljastui alekoodi verkkokauppaan 30:lle ensimmäiselle, mutta se on nyt käytetty kokonaan. Kiitos kaikille osallistujille!
Utuliini avainnauhat

Sunnuntai 3.3.

Utuliinin verkkokaupan viralliset 3 -vuotissynttärit! Tänään julkaistiin valloittavan ihania kangaskasseja sekä avainnauhoja 🤩 Tutustu uutuuksiin täällä!
Lähetä palautetta, kerro toiveesi ja osallistu samalla huippuun arvontaan!

 

Aivan ihanaa voida sanoa että rakas verkkokauppani on nyt jo 3 -vuotias 💛

Enpä todellakaan olisi silloin vuonna 2021 voinut kuvitella, mitä kaikkea kolmen lyhyen vuoden aikana ehtiikään tapahtua. Takana on satoja ihania Utuliini -tuotteita, kymmeniä tapahtumia ympäri Suomea, monen monta uutta tuttavuutta somen kautta sekä valtava määrä niin todella ihania ja tärkeitä asiakkaita.

Haluan kiittää juuri sinua, joka nyt luet tätä tekstiä: Kiitos, että olet siellä. Et ehkä tiedä sitä, mutta olet muuttanut elämäni. Kuulostaa valtavan isolta jutulta, mutta niinhän se asia juuri on. Jos et olisi tehnyt tilausta verkkokaupastani, tykännyt ja kommentoinut some-postauksiani, lähettänyt minulle viestiä tai tullut moikkaamaan tapahtumissa, Utuliinia ei olisi olemassa.

Ja minulle on niin äärimmäisen tärkeää että se on olemassa. Utuliini ei ole vain kiva työpaikka. Se on kokonaisvaltaisesti osa elämääni ja jokaista päivääni, kuten rakas perheenjäsen. Utuliini mahdollistaa minulle juuri sellaisen elämän, jonka tiesin tahtovani jo 10 vuotta sitten, mutta jota en olisi silloin osannut sanoittaa tai kuvailla.

Mutta nyt kun saan elää sitä elämää joka päivä (jo monen vuoden ajan), tiedän että tämä on juuri sitä mitä haluan elämässäni tehdä. Luoda kauniita asioita, opiskella jatkuvasti uusia asioita ja kehittää itseäni monipuolisemmaksi yrittäjäksi eli tekijäksi.

Nämä kolme vuotta eivät ole olleet se helpoin hetki perustaa uutta yritystä ja olenkin monesti miettinyt millaista tämä olisi ollut “niinä vanhoina hyvinä aikoina” ennen koronaa. Uskon kuitenkin, että näin tämän oli tarkoitus mennä. Haastavina aikoina olen saanut oppia enemmän ja nopeammin kuin silloin, jos asiat olisivat menneet helpommin.

Kaiken kaikkiaan olen äärimmäisen kiitollinen tästä matkasta! Vuosi 2024 tulee olemaan hyvin erilainen aikaisempiin verrattuna, koska meille on pian tulossa vauva 🥰💛 Kuinka ihanaa! Suloinen vauvakupla kutsuu siis joksikin aikaa. Utuliini pysyy kuitenkin aktiivisena kuten tähänkin asti ja tilauksia lähetellään apukäsien kautta pari kertaa viikossa.

Kiitos vielä kerran sinulle! Toivottavasti olet nauttinut synttäriviikon juhlahumusta ja kenties löytänyt jotain ihanaa itsellesi 😍 Minut tämä viikko ainakin yllätti aivan täysin. En olisi ikinä osannut kuvitella näin suurta tilausmäärää! Huomenna maanantaina alkaa tilausten läpikäynti, mutta koska niitä on yli 400 (!!!), siinä saattaa hieman kestää. Kiitänkin suuresti kärsivällisyydestäsi! 💛

Rakkaudella,

Ankku